SCHAGEN - Vijf acteurs en één muzikant buigen zich in ’ZOUT’ over vragen die ons allemaal kunnen bezighouden. Het zijn hele normale omstandigheden die langs komen, verhalen van alle dag: ,,We zochten in ’ZOUT’ naar puur menselijk handelen, we vonden een zucht naar conflicten, oordelen en veroordelen, we vonden slachtoffers en daders. We konden in dit geval de verantwoordelijkheid daarvoor niet bij de schrijvers van t stuk leggen, de scènes kwamen immers tot stand op basis van onze improvisaties. Wat hebben die personages in het stuk dus met onszelf te maken?’’

Die vraag beantwoorden brengt humor, gekkigheid en spanning tussen spelers en hun eigen personages. In ’ZOUT’ ontmoeten zij elkaar in de zoektocht naar antwoorden op grote en kleine vragen van t leven.

Niemand wil meanderend door t leven, meedrijven met de stroom. We houden van kleur en geur en zijn volop bereid een en ander te polariseren? Spannend toch, zonder zout is alles laf? Maar wat houdt de boel toch een beetje bij elkaar en wat brengt alleen chagrijn?

U bent van harte welkom om mee te genieten van de chaos van het alledaagse leven!

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop www.scagondeluxe.nl

Data: zaterdag 30 maart 2024 zondag 31 maart 2024

Aanvang: zaterdag 20.30 uur

matinee zondag 14.30 uur

Entree: € 15,00