SCHAGEN - Met zijn voorstellingen brengt Maarten Westra Hoekzema op zijn geheel eigen wijze een mengvorm tussen theater en comedy. Met ’Tired of being young’ kan dat niet anders zijn.

Maarten Westra Hoekzema is een geboren verteller! Bij alles wat hij ook vertelt, hangt het publiek aan zijn lippen. Als 25 jarige zag hij mensen de job krijgen die ze altijd al wilden, het lief veroveren waar ze altijd al naar verlangden en het huis kopen waar ze altijd van gedroomd hadden. Het enige wat hij deed was met open mond toekijken en denken: ,,Hoe doen ze het toch, hoe krijgen ze het voor elkaar?”

Nu, jaren later ziet hij iedereen klagen over de job die ze altijd wilden, het lief waar ze zo naar verlangd hadden en de hypotheek waar ze nog tenminste twintig jaar aan vastzitten. Weer kijkt hij toe met open mond en denkt: ,,Hoe doen ze het toch? Hoe krijgen ze het voor elkaar?”. In zijn programma ’Tired of being young’ vraagt Maarten Westra Hoekzema zich af wat volwassen zijn nu eigenlijk is en vooral of het überhaupt wel nodig is volwassen te worden...

Tekst en spel: Maarten Westra Hoekzema.
Coaching: Johan Petit.
Lichtontwerp: Sander Salden.

De tickets kosten € 14,00 p.p. en zijn te verkrijgen via de webshop (www.theaterscagon.nl) en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling. Voor 65-plussers en CJP kaarthouders kost een ticket € 12,00 p.p.

Het programma is op dinsdag 22 oktober. De aanvang is om 20.20 uur in het Scagontheater, Torenstraat 1B.