SCHAGEN - Spannende acts in familie-circusvoorstelling gecombineerd met theater en muziek!Een theatrale circusvoorstelling, waarbij het leven in de fabriek wordt afgewisseld met spectaculaire, grappige en spannende circusacts!

’Fabrique du Cirque’ door de artiesten van Circusschool Tefredo is een theatrale circusvoorstelling over het leven van en in de fabriek.Zes fabrieksmedewerkers staan onder het strenge toezicht van de fabrieksdirectrice, die een hoog werktempo van haar medewerkers eist. Echter, achter haar rug om laten de fabrieksmedewerkers hun ware circusaard zien door middel van diverse touw- balanceer- hypnose- en clown acts.

Met ieder hun eigen karakter brengen de ’fabrieksarbeiders’ humor, spanning en sensatie voor u, het hooggeëerd publiek! Kortom, een theatrale circusvoorstelling voor de hele familie, waarbij zowel jong als oud kan genieten van de moeilijke trucs en grappige persoonlijkheden!

Datum:
zondag 22 november 2020
Aanvang: 15.30 uur
Entree: Jeugd t/m 12 jaar € 8,50
volwassenen € 9,50

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop (www.scagondeluxe.nl) en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling.