SCHAGEN - ’’Alles Uit De Kast” is het nieuwe programma van de groep Septimbre waarmee in onze regio, maar ook daarbuiten veel succes boekt.

De zeven (septem) uitvoerende mannen weten samen een fantastische klankkleur (timbre) te creëren. Hun formule blijkt al jaren succesvol. In deze show passeren de vele facetten van het ouder worden, met een knipoog, de revue.

De programma’s van Septimbre worden geprezen om de humor, herkenbaarheid, het hoge tempo en de grote muzikaliteit. In dit muzikale en cabareteske programma bekijken de mannen zichzelf en de actualiteit door een humoristische bril.

Nooit eerder verschenen er zoveel boeken over hoe we gezond en prettig oud kunnen worden. Natuurlijk lezen we gretig al die boeken, bladen en magazines, die ons tal van levensverlengende adviezen geven: goede voeding, voldoende slaap, goede seks en veel beweging. De medische wetenschap haalt meer dan ooit tevoren “Alles Uit De Kast” om de mens zou oud mogelijk te laten worden. Het DNA van stokoude mensen wordt bestudeerd en gekopieerd.

Nog even en al onze versleten lichaamsdelen kunnen worden vervangen.

Maar wie gaat dat betalen? Hoeveel mag een gewonnen levensjaar nog kosten? Het lijkt toch wel sterk de kant op te gaan dat een leven minder waard wordt naarmate je ouder bent! En als je als oudere geen mantelzorger in je netwerk hebt, lijkt het helemaal een toer om prettig oud te worden. Toch ziet Septimbre ook weer de nodige lichtpuntjes, want was nog niet zo lang geleden alles wat jong was ‘hot’, er is nu sprake van een revival van de ouderen.

Datum: zondag 24 september 2017

Aanvang: 15:00 uur

Entree: €13,50