SCHAGEN - Na het succesvolle Moederdagconcert in 2017 kon een vervolg niet uitblijven. Het artistieke team is daarom aan de slag gegaan met wederom een theaterconcert. Het thema voor dit concert is Keuzes, en dan wel in de breedst mogelijke begrippen van het woord.

Want eenieder komt in het leven wel voor keuzes te staan. Keuzes zijn veelal bepalend voor het levenslot van eenieder. Keuzes over werk en wonen. Over koop of verkoop. Maar ook keuzes voor de liefde en de toekomst. Met betrekking hiertoe zijn tal van passende liedjes en songs voor dit muzikale topgezelsachap geselecteerd.

Onder het motto 'never change a winning team' bestaat het gezelschap in dit concert vrijwel uit dezelfde personen. Arwin Kluft, Manon Heddes, Isabelle Verbiest-Braaf, Wessel Braaf en Antoine Huiberts nemen de zang voor hun rekening en worden daarbij muzikaal begeleid door Gert-Jan Weel, Ton Bakker, Jeanny Beerkens, Ronald Reijers, Frank Smal en Rob Bruijn. Allen hebben met elkaar gemeen dat zij tot de top van de regio behoren. Om het thema ,,Keuzes” helder te onderstrepen, heeft dit gezelschap die keuzes muzikaal reeds gemaakt.

Datum: zondag 20 januari 2019
Aanvang: 14.30 uur
Entree: € 12,50

Kijk hier voor meer info.