SCHAGEN - The Visitors voeren hun publiek probleemloos terug naar de Hippiepop en Country Rock van zestiger- en zeventiger jaren. Met de muziek van onder andere Eagles, Fleetwood Mac, Doobie Brothers, Mama’s & Papa’s, James Taylor, Crosby, Stills, Nash & Young is het een feest van herkenning waaraan je niet meer kunt of wilt ontkomen, als je vroeger een transistor radiootje had.

Oorspronkelijk Westcoast music gericht gaan de bandleden nu ook naar Australië en ontmoeten daar The Little River Band, Crowded House en meer ’Easy Aussie muziek’. Maar ook Ilse de Lange en John Mayer en Danny Vera staan op de setlist!

Kortom: voor een ieder die lekker wil genieten van bekende, veelal meerstemmige muziek van weleer! In de zaal veel fans en oudere rockers die uit volle borst een flink deel van het programma meezingen en dat wordt de bandleden gewaardeerd. Dus laat u meevoeren op muzikale herinneringen maar ook op klanken van songs van veel korter geleden, maar die waarschijnlijk dezelfde toekomst tegemoet gaan.

www.thevisitors.nl

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop www.scagondeluxe.nl

Datum: zaterdag 22 oktober 2022
Aanvang: 20.15 uur
Entree: € 12,50