SCHAGEN - ’The Memphis Soul Stew’ is een muziektheater dat de luisteraar een gevarieerd menu opdient van soul, blues, gospel, rhythm & blues en country. Een figuurlijk stoofpotje van sounds. De band bestaat uit vijf doorgewinterde allround muzikanten als Robbert Fossen (zang, gitaar, harmonica), Ivan Schilder (piano, orgel, Rhodes, zang), Robbert Smit (gitaar, zang), Dave Houtenbos (bas, zang) en Jan Vendel (drums, zang)


(Blues)zanger Robbert Fossen speelt al jaren in verschillende formaties Blues, Soul en Country en is de enige Nederlander die de finale van de International Blues Challenge in Memphis heeft behaald. Buiten Fossen, kennen de bandleden elkaar van onder andere de band Remelink en de Hondsbossche Rhythm & Blues Defenders.

Fossen kijkt met warme gevoelens terug op zijn tijd en ervaringen in Memphis en heeft inmiddels verschillende nummers verzameld die hem raken. Uit deze combinatie heeft hij een setlist aan elkaar geregen door middel van korte stukjes geschiedenis, leuke en bijzondere anekdotes en kleine weetjes. Omdat alle bandleden ook zingen, worden verschillende nummers uitgevoerd met meerstemmige zang.

Datum: zaterdag 10 februari 2024
Aanvang: 15.00 uur
Entree: € 15,00
Jongeren t/m 18 jaar € 7,50

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop www.scagondeluxe.nl