JULIANADORP - Springfair Julianadorp staat dit jaar in het teken van het Engelse platteland; The Country Market. Een bezoek aan de Springfair is een gezellig dagje uit voor het hele gezin! 

Voor iedere bezoeker is er genoeg te zien, horen, doen, proeven en beleven. U kunt heerlijk shoppen bij de vele marktkramen met vintage, delicatessen, hebbedingen, groen en andere bijzondere spullen. Onderweg komt u verschillende lopende optredens tegen van onder andere The Dixielandband, straattheater Ouderwetz uit Den Helder en een ganzenhoeder. Op het demo veld zijn vele demonstraties waaronder de Cricket Club Den Helder, paardengroep “De Black Pearls”, jachthonden en flyball.

Natuurlijk zijn ook dit jaar de leerling-koks van het ROC weer van de partij voor de alom bekende kook-battle op basis van “Ready Steady Cook”. Dit jaar wordt deze battle wel heel bijzonder, want ze gaan koken op houtkachels. Kom de leerlingen aanmoedigen en proef een hapje.

Ook aan de kinderen is weer gedacht. Zij kunnen meedoen aan workshops, geschminkt worden, lekker springen op de springkussens en stormbaan, in de zweefmolen en zelfs een ritje op een pony maken.

Volop actie en beleving, maar ook plekken om heerlijk te genieten met een hapje en een drankje onder het genot van muzikale live optredens van de popband “KMCS”, dameskoor Promise, het aanstormende talent Anouk Geertsma, Timna Raven en niet te vergeten de Noeverse Bietbent.

Kortom een sfeervol buitenfeest voor het hele gezin dat u niet wilt missen.

See you at the fair!

Wanneer: zondag 23 april 2017
Bezoekadres: Akkerbouwstraat 1, 1787 AR te Julianadorp.
Openingstijden: van 11.00 tot 19.00 uur (nieuw!)
Entree: € 4,00 p/persoon, kinderen tot 12 jaar gratis. 
Parkeren: gratis
Informatie: www.springfairjulianadorp.nl