SCHAGEN - Komende zondag zijn er weer 3 verschillende optredens in de Muziektuin.

- Ineke Bruin

Zingen is echt haar passie en ze zingt al vanaf haar 4de jaar. Ze laat zich begeleiden doormiddel van 2 gitaristen en haar repertoire bestaat uit bekende nummers uit de jaren 70/80 en elders. Ineke Bruin geniet van muziek en publiek en zal zeker een heerlijk optreden neerzetten.
Hoelaat? 12.00 uur - 12.30 uur

- Fatima Haring
Drie jaar geleden speelde Fatima voor het eerst in de muziektuin. ”Ik vind de muziektuin in Schagen een heerlijke plek om te spelen: de sfeer en het geluid zijn ontzettend goed! Ik verheug me er al op om er weer te spelen!” Fatima speelt eigen songs en een aantal covers. Haar eigen werk is een mengeling van pop, folk en een vleugje rock. Zij zingt en begeleidt zichzelf op gitaar.
Hoelaat? 12.00 uur - 13.00 uur

- Suckzdusz
Suckzdusz spelen nummers van o.a. Anouk, K’s Choice, CCR, ACDC (blues versie) – Whole lotta Rosie, U2. Bekend gangbaar repertoire. Allen overgoten met een accordeon sausje wat het speciaal maakt. Het bandje is ooit ontstaan ter ere van een feestgelegenheid. En als zich een passende gelegenheid is, pakken ze de instrumenten uit het stof, smeren ze de stembanden en komen dan tezamen om muziek te maken.
De band bestaat uit:
Rob van Nimwegen - gitaar en zang
Bert Meijer – bass
Klaas Praat – accordeon
Rob Dijkstra – drums
Patries Grijpstra – zang
Hoelaat? 13.00 uur - 14.00 uur