JULIANADORP - Hoewel de online voorverkoop voor de 29e editie van het festival lekker gaat, heeft de organisatie op veler verzoek besloten toch nog een beperkt aantal ‘echte’ kaartjes te verkopen. Er zullen slechts 500 hard copy tickets beschikbaar komen exclusief bij Bikestore Julianadorp en zoals het er nu uitziet is de kans heel groot dat het de laatste 500 tickets betreft. Vanaf zaterdag 7 mei kunnen diegenen die een hard copy ticket willen bemachtigen terecht bij het enige verkooppunt van dit jaar, Bikestore Julianadorp.

De online voorverkoop (uitsluitend via www.julianapop.nl/tickets) begon eerder dit jaar, 5 februari, met Vroege Vogel tickets. Deze waren in een mum van tijd uitverkocht en ook de reguliere online kaarten gaan hard. Om de traditie van velen in ere te houden, namelijk het kopen van ‘echte’ kaarten, heeft de organisatie besloten dit jaar een kleine, beperkte oplage beschikbaar te stellen in de winkel. De organisatie sluit niet uit dat dit het allerlaatste jaar is dat er gedrukte kaarten in de winkel liggen. Online loopt de verkoop natuurlijk ook gewoon door, zolang de voorraad strekt.

Voorbereidingen
Inmiddels is het hele programma voor zaterdag 18 juni bekend, worden de tekeningen van het festival op het nieuwe terrein steeds concreter en melden steeds meer vrijwilligers zich aan. Ondanks dat het festival afgelopen 2 jaar wel degelijk van zich heeft laten horen, onder andere middels een online festival via een gratis livestream, kijkt iedereen er enorm naar uit weer een gezellig feestje met elkaar te vieren. Samen dansend, samen proostend, samen genietend van dit Dorpse festival!