SCHAGEN - ’Porgy and Bess’ en ’Westside Story’, muzikale monumenten uit de vorige eeuw als rode draad in het Nieuwjaarsmiddagconcert 2020. Met mooie melodieën, die nu al de eeuwigheidswaarde van de klassieken hebben.

Amerika, het thema op deze eerste dag van een kakelvers jaar. Niet om de aankomende verkiezingen of door andere actualiteiten. We laten ons liever leiden door de rijke cultuur verworvenheden.

Bernstein, Gerswhin, de grote meesters. Hun prachtige composities zullen, evenals die van Copland, Barber en William Bolcom, op eigen wijze worden vertolkt door een kwartet begaafde solisten.

We zijn het er met u, denken we, al over eens dat u dit niet mag missen. Deze rijke mix van mooie muziek, de sfeer van het theater, de ontmoeting met bekenden en de bubbel en de bal waarop we trakteren. Met, voor de liefhebbers, na afloop een mooi diner in een van de vele Schager restaurants. Bij zo’n start heeft het goede voornemen meteen al vorm gekregen.

Datum: woensdag 1 januari 2020
Aanvang: 15.00 uur
Entree: € 22,50 inclusief. feestelijke ontvangst
met na afloop een hapje en een drankje.


En nog als tip: een entreebewijs onder de boom is best een lief cadeautje.

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop (www.theaterscagon.nl) en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling.