SCHAGEN - ’Dromen’ een heerlijke muzikale voorstelling, met daarin een prachtig verhaal, die wordt uitgevoerd door het enthousiaste Schager Harpenensemble van Muziekschool Da Capo. ’Dromen’ is een voorstelling voor harpensemble en verteller en is geschikt voor alle leeftijden. De muziek en het verhaal zijn geschreven door harpiste Sabien Canton. De voorstelling ’Dromen’ is vorig jaar in première gegaan tijdens het Dutch Harp Festival.

In het verhaal van deze voorstelling gaat het over de gevoelige Olivier, die op zoek wil naar hèt recept voor dromen, zoals zijn oma altijd maakte! Samen met zijn zus gaat Olivier op pad voor een avontuurlijke reis. Hij komt terecht in het tijdspaardersdorp. Daar volgt een ontmoeting met de gekke ridder Bisbigliando en staat hij oog in oog met schaduwgeesten. Maar vindt hij uiteindelijk het recept om dromen te maken dan ook werkelijk?

Kom en laat je meesleuren in deze droom, uitgevoerd door het Schager Harpensemble van muziekschool Da Capo onder leiding van Colet Nierop

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling.

Tijdens kassaopenstellingen kunnen ook, tegens contante betaling, entreekaarten worden aangeschaft voor nog komende voorstellingen.

Datum: dinsdag 14 mei 2019
Aanvang: 19:00 uur
Entree: €5,50.
65 Plus/CJP: 2,50