SCHAGEN - De gedachte was: 'Waarom kan het in Paradiso Amsterdam wel en in al de andere mooie kerkjes en mooie theaters in de rest van Nederland niet?' Het bleek een gouden greep! Maar ook het Scagon Theaters biedt aan dit concert een uitermate geschikt podium.

’Rock in de Kerk’ is een heel breed concept. Het publiek krijgt een zeer divers Engelstalig muziekprogramma via al zijn zintuigen toegediend, dat van klein naar groter tot groots gaat. Met muziek van Otis Redding, Fleetwood Mac, The Beatles, CCR, Brainbox tot aan Led Zeppelin en Ac/Dc.

Het voelt als een combinatie van spirituele beleving en geweldige muziek die muzikaal tot op de laatste druppel zal worden uitgewrongen. Oude tijden herleven met tijdloze muziek en grijze haren zullen glanzen als nooit tevoren! Het wordt zitten, luisteren, meedeinen en uiteindelijk misschien wel meezingen.

Met frontman Niels van der Gulik en zijn band. Met Erik Bogers op de Hammond, Auke Haaksma op bas, Bert Schipper drums en Jos Kolenberg op de elektrische gitaar.