SCHAGEN - Na zijn programma’s ’Drie keer Rayen en ’Vrijspraak’ presenteert Rayen Panday in samenwerking met Wat bezielt Schagen en artiesten adviesbureau Puuree zijn derde avondvullende voorstelling ’Niet Verder Vertellen’

Rayen Panday (1983) Zaandammer en voorheen rechtenstudent won in 2008 de persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Sindsdien speelt hij op verschillende podia en in theaters door het land. Op dit moment toert hij langs de Nederlandse theaters met zijn derde voorstelling: ’Niet Verder Vertellen’.

In 2008 deed hij voor het eerst een open podium stand-up-comedy. Iets dat hij stiekem al heel lang wilde. Daar werd hij benaderd om auditie te doen voor het Groninger Studenten Cabaret Festival. In de finale daarvan won hij de persoonlijkheidsprijs. Door de herkenbaarheid van zijn verhalen, zijn persoonlijke verhaal, zijn typetjes en zang weet Rayen zowel in het Nederlands als in het Engels een breed publiek aan te spreken.

Na zijn optreden in ’zo:RAYMANN’ werd hij tekstschrijver voor het succesvolle tv programma van Jörgen Raymann. Ook is hij nu teamlid van het tv-improvisatie programma de Alpaca’s. en is te zien geweest in het tweede seizoen van het AVRO programma ’Mag ik u kussen?’ ’The Comedy Factory’en ‘De Identiteit van Nederland’  Onlangs was hij  winnaar in de tv-taalquiz ’De Tafel van Taal’

Internationaal heeft Panday succesvolle shows gegeven in Estland, Denemarken, België, India, Frankrijk, Suriname, Curaçao, Aruba, Thailand en de Verenigde Staten.

www.rayenpanday.nl