SCHAGEN - Explosieve punk, zwoele Jazz, swingende Rock & Roll, energieke Grunge, Soul en Gospel. Zingen in een koor saai? Niet bij Vocal Playground!

Het koor o.l.v. Jasper Teule onderscheidt zich al jaren door zijn onorthodoxe repertoirekeuze. Met het spiksplinternieuwe thema PopXplosie duikt het koor in de krochten van de popmuziek. In een ware ontdekkingstocht leert het koor in 20 repetities ongeveer 10 nummers van o.a. The Foo Fighters, Elbow, Elvis Presley, Billy Joel en Chi Coltrane. Arrangeurs Sasja Dries en Jasper Teule bewandelen liever geen begaande paden. Vervolgens ontmantelen zij de originelen en arrangeren de nummers meerstemmig en exclusief voor Vocal Playground.

Het koorproject resulteert in een groots optreden met topmusici.

Nieuwsgierig geworden en zin om mee te doen? Kom dan naar de (gratis) proefles op dinsdag 11 september van 19.15 – 20.30 in het Muziekcentrum Schagen op de Zijperweg 18 (dit is ook de avond en tijd van de rest van de repetities). Aanmelden is niet nodig. Er worden geen audities gedaan en ervaring is niet vereist. Wel is gevoel voor melodie en ritme een pre en een grote portie enthousiasme een must! Leeftijd tussen de 13 en 80 jaar.

Voor meer informatie: info@vocalplayground.nl