TUITJENHORN - Op woensdagmiddag 28 november van 15.00 - 16.30 uur organiseert Team Sportservice Schagen de jaarlijkse Pieteninstuif voor kinderen tot 10 jaar.

De Pieteninstuif is elk jaar weer een groot feest waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Jarenlang werd het in de Niedorphal gehouden. Dit jaar is de Pieteninstuif op een andere locatie; de Harenkarspelhal in Tuitjenhorn.

Pietenkunstjes
Kinderen kunnen in de Harenkarspelhal hun Pietenvaardigheden oefenen met speciale sport- en spelactiviteiten. Gooi pakjes door de schoorsteen, klim en klauter op de schuine daken en zwaai van het ene dak naar het andere dak om pakjes rond te brengen. Er zijn nog veel meer pietenkunstjes te doen. De stormbaan staat er ook. Er komen dit jaar ook weer Pieten kijken of er goede hulppieten zijn en ze hebben ook wat lekkers bij zich!

Aanmelden hoeft niet
De entree is € 2,- per kind, volwassenen hebben vrij entree. Je hoeft je niet op te geven. Het is leuk als kinderen verkleed komen, maar een kraag/cape die om de nek zit is niet aan te bevelen i.v.m. de veiligheid. Zaalschoenen zijn wel verplicht.

Meer informatie
De Harenkarspelhal is op de Oostwal 21, in Tuitjenhorn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Team Sportservice Schagen, Marjolein Hagen tel: 0224-214774 of mail: mhagen@teamsportservice.nl