TUITJEHOORN - Gezellig samen met je kleintje op stap? Op woensdag 2 maart treedt Poppentheater Poppekus op in School 7 met een voorstelling speciaal voor peuters: ‘De Verdwaalde Leeuw’. In deze voorstelling leren de peuters (en ouders) dat poëzie niet saai is, maar vooral héél erg leuk.

De Verdwaalde Leeuw

In de voorstelling van Poppentheater Poppekus worden de peuters meegenomen door een reuzenboek. Dit boek gaat over een leeuw die verdwaald is. Hij is namelijk zijn eigen verhaal en bladzijde kwijt. Al zoekende komt hij in de andere verhalen van het boek terecht. De dieren uit deze verhalen willen hem helpen de weg terug te vinden, maar daar moet hij wel wat voor doen. Samen met de kinderen moet hij wat opdrachtjes doen om zo de weg terug te vinden. Voor de peuters is deze voorstelling een erg leuk kijkspel en de volwassenen zullen de verhalen waar de leeuw in terecht komt zeker herkennen. Kortom, ‘De Verdwaalde Leeuw’ is leuk voor alle leeftijden.

Kaartverkoop

De voorstelling begint om 15:00. Kaartjes voor de voorstelling kosten twee euro per stuk en zijn vanaf nu te bestellen via www.kopgroepbibliotheken.nl.