SCHAGEN - Moeten we er nog veel over zeggen? Gewoon vrij nemen en naar Wonder's komen! Want woensdag 10 april is het grootste evenement van Schagen... Paasvee! 's Morgens schenken we een lekker bakkie koffie aan de liefhebber. En vanaf 12.00 uur gaan de taps open en maken we er een beestachtig gezellig feest van! Met Jesse Benjamin en Klatsch&Klatsch achter de decks, en sowieso Britney en de Spice Girls op de gastenlijst. En jij natuurlijk met je handjes in de lucht. Het wordt druk. Dus kom op tijd... Wij zijn er klaar voor!

DIKBILLEN
Al om 8.30 uur, als het grote publiek langzaam aan de Markt op gaat, opent Wonder's haar deuren voor een lekker bakkie koffie. Vanaf ons terras heb je prachtig uitzicht op de vleeskeuring van de dikbillen op de Markt. En met een beetje geluk kunnen we nog in de zon zitten ook! Daarna weer verder voor een rondje over de markt en de kleindierenshow in het Makado.

BEESTENBOEL
Om 12 uur mogen de taps ogen en halen we langzaam aan het terras weg en maken we ons op voor een echte beestenboel. 'Heel Schagen' is op de Markt te vinden, een grootschalige reünie vergelijkbaar met Popweekend. Om iedereen van een drankje te kunnen voorzien zetten we extra bars buiten en statafels om lekker aan te staan. Als het zonnetje schijnt, sta je de hele dag perfect bij Wonder's. En mocht het tegenvallen dan gaan de heaters natuurlijk gewoon aan.

LACHEN EN GENIETEN
Ook binnen is het volle bak en gaan alle remmen los tijdens dit immer waanzinnig gezellige feest. Het wordt weer ouderwets dansen, lachen en genieten bij Wonder's. Op, met en van de lekkerste hits van de 80's en 90s tot nu door DJ's Jesse Benjamin en Klatsch & Klatsch. Van liefdevol gemixte drankjes en vers getapte biertjes. Het meer dan gezellige publiek. Paasvee in Wonder's zoals je gewend bent!