SCHAGEN - Op eerste paasdag kwamen maar liefst 76 kinderen paaseieren zoeken op het Clusius College. De eieren waren verstopt tussen de dieren en het schoolplein en in de tuinen rondom de school.

De kinderen werden verdeeld in twee groepen. Groep 1 (2 tot en met 6 jaar) en groep 2 (7 tot en met 12 jaar). De eieren waren goed verstopt maar de jongste kinderen kregen hulp van hun ouders.

De uiteindelijke uitslag was dat in de jongste groep Tess Bronder en Stan Vriend maar liefst 21 eieren had gevonden en die werden de winnaars van de jongste groep.

Bij de oudere kinderen werd Benthe Pheil met 30 eieren eerste. Maud Pel werd tweede met maar liefst 28 eieren.

Het gouden ei werd gevonden door Jordi Naber van groep 1 en Dapnoh Kossen vond het gouden ei bij groep 2. Na afloop kregen de kinderen een bekertje limonade en iedereen kreeg uit handen van de Paashaas een zakje chocolade eieren cadeau. De kinderen gingen tevreden en blij na afloop weer naar huis.

De organisatie van De Wijkvereniging Hoep Zuid kon terug zien op een geslaagd evenement met een record aantal deelnemers. Tevens speelde het mooie weer ook een belangrijke rol.