SCHAGEN - Het resultaat van een unieke samenwerking: orkestleden van De Toekomst uit Basingerhorn presenteren, samen met de zangeressen van The Voices, een swingend en vrolijk concert.

Orkest De Toekomst is een ca. 33 koppig orkest, opgericht in 1982 en heeft café ’’De Fortuin” in Basingerhorn als thuisbasis. Ontspannen musiceren in een fijne sfeer is het motto! Deze enthousiast club muzikanten heeft met muzikaal leider Steffen Snip een uitstekende dirigent aan het roer.

Koor The Voices, opgericht door Stephanie Kramer, heeft in de afgelopen vijf jaar reeds naam gemaakt door een flink aantal spraakmakende optredens in Noord-Holland. Zo traden ’The Voices’ twee jaar op rij aan voor een groot publiek bij De Passie Schagen en waren ze december jl nog te zien met een unieke show van de Top 2000. Plezier, energie, muzikaliteit en verbinding is waar de dames naar streven. Samenwerking tussen De Toekomst en The Voices mocht daarom niet uitblijven! En dus belooft het een heus feestje te worden op een zondagmiddag vol enthousiasme en plezier.

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling. Tijdens kassaopenstellingen kunnen ook, tegen contante betaling, entreekaarten worden aangeschaft voor nog komende voorstellingen.