SCHAGEN - Nog maar een half jaar geleden stond Mylou Mazali (Deurloo) herinneringen op te halen in ’Havanna’ met haar oude klasgenoten van de Nico Tinbergenschool uit Schagen.


Als elf jarige kwam ze in Schagen wonen. ,,Ik stond bekend als dat meisje dat op dierendag haar paard meenam op het schoolplein. Maar ook als dat meisje van dat VVD-raadslid en later wethouder Jan Deurloo”, vertelt ze.

Na zoeken wat een gepaste studie zou zijn, kwam Mylou als figurant terecht op het podium van de Nationale Opera. Daar overviel een gevoel van verliefdheid op het moment dat ze de artiesteningang in liep. Ze viel op bij anderen, die informeerden waar ze les had. Zo begon ze, anders dan verwacht, aan een heel nieuwe carrière. Zingen!

Voor haar eerste optreden, in het kerkje van Valkkoog, benaderde ze daarvoor pianiste Annelies Komen. Ook deze avond zal Annelies haar begeleiden, als Mylou gaat vertellen èn laten horen hoe haar carrière vanaf toen verliep.

Annelies Komen was zeven jaar toen ze begon met pianoles. Zij is klassiek opgeleid en begeleidde al meerdere koren en solisten/instrumentalisten. Al 36 jaar is ze begeleidend pianiste van Toonkunstkoor Alkmaar.

Datum: maandag 20 maart 2023

Aanvang: 20.15 uur

Entree: € 15,00

Jongeren t/m 18 jaar: € 7,50

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop www.scagondeluxe.nl