WARMENHUIZEN - Op zoek naar een gezellig dagje uit voor jong en oud? Kom dan 23 of 24 september langs bij de jaarlijkse Oogst & Pompoenfair op het groene terrein van camping De Kolibrie bij Warmenhuizen, van 10 tot 5.

Er valt van alles te beleven: proeven, ruiken, luisteren en creatief bezig zijn op het gezellige terrein met kramen met mooie en originele cadeau's en gebruiksartikelen.

Heerlijk eten proeven, en veelal biologisch, zoals pompoensoep, geurende en zelfgemaakte taarten, ter plekke gebakken pannenkoeken en brood, en ook de roker van verse zalm staat er weer. U kunt lokaal gebrouwen bier kopen en proeven van verschillende wijnen met hapjes en allerlei ander lekkers. De creatievelingen kunnen o.a. pompoenverven, kransen maken en kijken bij kaarsen maken en hout draaien en nog veel meer. Kinderen mogen zich laten schminken en ponyrijden of kunnen zelf cupcakes bakken.

Natuurlijk neemt de pompoenteler weer heel veel verschillende soorten pompoen mee zodat u alvast uw slag kan slaan voor thuis voor decoratie of om lekkere gerechten mee te maken. Ook zijn er andere mooie kramen originele producten.

Dit alles terwijl de band Unicorn live speelt op het knusse binnenplein waar u even kunt zitten en genieten van een kopje koffie of thee of andere lekkernij.

www.oogst-pompoenfair.nl