JULIANADORP - Januari is nog niet eens voorbij, maar we kunnen wederom drie namen toevoegen aan het programma van 2019! Naast de branieschoppers van de Jeugd van Tegenwoordig, legende Rob de Nijs en de Polderse band Vaart staan Mamihlapinatapai en Johnny & The Gangsters of Love ook op onze twee podia 15 juni. De Feest DJ (DJ Jordy) & MC Matsoe komen ook weer een keihard feestje bouwen: JPOP NONSTOP! Met deze toevoegingen aan de line-up zetten we weer een divers programma neer, precies zoals je van Julianapop gewend bent!

Onuitspreekbaar goede wereldmuziek
Mamihlapinawattes? Mamihlapinatapai! Deze onuitspreekbaar goede band, bestaande uit acht muzikanten en pittig veel lettergrepen, brengt je een bruisende mix van wereldmuziek. Latin, balkan, ska, reggae, jazz, flamenco, salsa, Afrikaans, cumbia: met Mamih halen we een heerlijke, zonnige muziekcocktail naar Julianadorp. Zet je schrap voor deze energieke muziek, sowieso kun je niet stil blijven zitten of staan. Dit wordt gegarandeerd een fijne fiësta! Repeat after us: Ma-mih-la-pi-na-ta-pai! Of neem nog een biertje…

Rock ’n roll trio met Amerikaan
We hebben een makkelijk sommetje voor je. Een auto + drie op en top rock ’n roll muzikanten = Johnny & The Gangsters of Love! Rijdend door de menigte brengen ze de bekendste rock ’n roll klassiekers ten gehore. Dat de motorkap van de blauwe Chevrolet Impala dient als podium is overigens voortgekomen uit intens lui zijn. Waarom slepen met apparatuur als het ook gewoon in de auto kan blijven staan? Precies. Begrijpen we he-le-maal.

JPOP NONSTOP
Vorig jaar, op ons 25e verjaardagsfeestje, werd de surprise DJ set van DJ Jordy en Danny Janssen enthousiast ontvangen door de feestvierende bezoekers. Opblaaskrokodillen, -ballen, -instrumenten: van alles vloog door de lucht terwijl alle voetjes van de vloer gingen tijdens de keiharde beats van het duo. Dit jaar draait DJ Jordy wederom een toffe set als De Feest DJ in samenwerking met MC Matsoe. Exclusief voor Julianapop omgedoopt tot JPOP NONSTOP staan de twee garant voor een uur dansjes, sjansjes en gekkigheid. Verwacht het onverwachte, je weet maar nooit!

Voorverkoop start online
Vanaf vrijdag 1 februari 10:00 kun je je kaartje voor het leukste feestje van Noord-Holland scoren. De e-tickets zijn beperkt beschikbaar en uitsluitend verkrijgbaar via www.julianapop.nl/tickets. Koop je je kaartjes liever bij een van de welbekende voorverkoopadressen in Julianadorp en Den Helder? Niet getreurd: ook daar zijn vanaf 20 april gewoon kaartjes verkrijgbaar.