Langedijk - De 17e editie van Indian Summer wordt als we de weergoden mogen geloven een mooi evenement. Het evenement begint vandaag en zal zaterdagavond weer eindiggen.

De bands die o.a komen optreden zijn o.a. Kensington,  Broederliefde,  Chef'Special,  Boekoesam,  Kraantje, Pappie,  Racoon,  Quintino,  Cesqeaux,  Jett Rebel,  Frenna,  Teske,  Rondé,  Bizzey,  Jonna Fraser,  Childsplay,  The Partysquad,  Mightyfools. 

Net zoals eerdere edities varieert het programma van Indian Summer van urban tot rock, van dance tot pop en van 80's tot 00's. Daardoor is het festival elk jaar weer een feest voor iedereen van Zaandam tot Den Helder en van Egmond tot Enkhuizen!


Karaoke en après-ski

Net als ieder jaar zijn er weer een hoop toffe nieuwe dingen op Indian Summer. Zo kunnen jullie zelf je zangtalent laten horen bij de Tante Joke Karaoke Band of in Rudi's Après-Ski Bar. Ook het populaire Singlefeestje is dit jaar te vinden in Langedijk. Daar kunnen jullie je favoriete single uit een grote bak kiezen en aan de dj's geven die 'm meteen draaien. Uiteraard is Barbapapa 80's / 90's ook weer van de partij voor een gezonde dosis nostalgie, net zoals Zer00's Heroes. Ook ontbreken de lekkerste foodtrucks, feestelijke aankleding, een gezellige festivalmarkt en aantrekkelijke hangplekken in de zon niet!