In de aanloop naar de 25e editie van ’s dorps eigen festival worden er steeds meer namen uit de line-up bekend. De organisatie maakt 3 nieuwe acts bekend, die allen al eens eerder het feestveld op zijn kop zetten.

De twee podia op Julianapop worden gevuld met nieuwe gezichten als Nielson, Jonna Fraser en Nick en Simon, maar ook komen er een flink aantal artiesten op herhaling naar ’t dorp. Zo maakte het bestuur al eerder bekend dat De Dijk voor de tweede keer naar het festival komt, nu voegen ze daar nog 3 namen aan toe.

Feestbeesten Memphis Maniacs

In 2012 en 2013 maakten de Memphis Maniacs er een behoorlijk gezellig zooitje van. Menig enthousiaste reactie kon de organisatie dan ook niet negeren: de MM komen voor de derde keer optreden en zullen het jubileum eer aan doen. Deze band knalt er in één optreden meer hits door dan menig coverband voor mogelijk houdt. De koningen van de mashups mixen met gemak Swedish House Mafia met Guns ’n Roses, maar zetten ook nog eens een strakke muzikale performance neer. Alles live en met bakken energie. De band is in middels befaamd in binnen- en buitenland.

Ierse klanken met Scrum

Nog een legendarische J’pop-act op herhaling: powerfolkband Scrum. In 2005 lieten zij een onwisbare indruk achter en zette het veld op zijn kop met Dropkick Murphy’s-achtige energie. Sindsdien heeft de band niet stilgezeten: twee studioalbums, waarvan een top-100 notering voor Drunk again, een DVD, een eigen ‘theaterkroeg’-tour én een eigen single malt whisky (Fior Càirdeas 2012). Nu vaart de band een nieuwe koers met een volwassener geluid. Ze werkten met de producer van o.a. Caro Emerald, Blof en Van Velzen en treden op in en om ons land. Of ze het succes van 2005 evenaren? Wij dagen de mannen graag uit voor een onvergetelijk Schots-Iers feest op ons jubileum!

Helders talent keert terug

Ook de reggaeband Zion Vibes wist vorig jaar het zomerse sfeertje helemaal te vangen, en brengt dit jaar hoe dan ook zonneschijn naar Julianapop. Relaxed, positief, en tóch energiek. Ze staan regelmatig in het Boerenverdriet en spelen zowel eigen werk als reggaeklassiekers.

Kaartjes al verkrijgbaar

De kaarten vliegen de deur uit, maar zijn nog steeds beschikbaar. Ook vanaf 5 mei in de winkels. Nu kun je al terecht op www.julianapop.nl zolang de online voorraad strekt, op 22 april op de SpringFair en vanaf 5 mei op de bekende locaties . Zie ook: www.julianapop.nl/tickets voor meer info