SCHAGEN - In een door Magnusmannen georganiseerd vooravondconcert speelt ’LedBetter’ als een waardig eerbetoon het ’kalme werk’ van Pearl Jam in het theater!

In 1991 brak het Amerikaanse Pearl Jam door met het album ’Ten’. Sindsdien zijn velen fan voor het leven van de grungeband. Zoals de mannen van LedBetter die op deze zondag voor Kerst vooral het mooiste ’onbekende’ werk van Eddie Vedder en co laten horen.

Het vijfmanschap LedBetter is een gelegenheidsband uit de regio Alkmaar. Individueel hebben de bandleden al hun sporen verdiend in diverse bands in de Noordkop. En nu delen ze hun voorliefde voor Pearl Jam.

Dus songs als ’State of love and trust’, ’Immortality’, ’Hail hail’ en ’Man of the hour’ zullen dan ook zeker langs komen. Misschien zelfs in de toegift Alive/Jeremy. Kortom, het beste werk van Pearl Jam in het theater. Dus: niet laten lopen!

Datum: zondag 22 december 2019
Aanvang: 16.30 uur!
Entree: € 12,00

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop www.scagontheater.nl en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling.