JULIANADORP - De voorbereidingen voor Julianapop 2022 zijn in volle gang en de line-up staat als een huis. De resterende acts en artiesten voor de 29e editie zullen deze maand voorgesteld worden. De online voorverkoop is 5 februari jl. begonnen en de kaartjes vliegen als warme broodjes over de digitale toonbank. Er kunnen alvast weer drie mooie namen worden toegevoegd aan de line-up: de mannen van Europa’s authentiekste Queen tributeband Mother Mercury, het prettig gestoorde JPOP NONSTOP en Rondé - de band achter hitsingle ‘Hard To Say Goodbye’.

Meest gedraaid
Je kunt niet meer om ze heen: Rondé is al acht weken de meest gedraaide band op de Nederlandse radio. Hun knaller van een hit ‘Hard To Say Goodbye’ is inmiddels ook al meer dan 15 miljoen keer gestreamd, resulterend in een welverdiende gouden plaat. De Utrechtse band timmert al sinds 2014 lekker aan de weg en scoorde meer hits als ‘Run’ en ‘Naturally’. Hoewel ze al op de nodige festivals hebben gestaan, hebben ze hun laatste single pas één keer voor livepubliek gespeeld vanwege alle coronaperikelen. De organisatie van Julianapop is trots dat ze deze band aan de line-up voor 2022 kunnen toevoegen en behoren tot één van de festivals waar deze hit voor het eerst live te horen is!

They WILL rock you!
Met het Belgische Mother Mercury heeft Julianapop een klein internationaal tintje; eerder bestond de line-up immers enkel uit Nederlandse acts. De mannen van Europa’s authentiekste tributeband brengen een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: Queen! Deze vijf professionele muzikanten hebben alles op alles gezet om de harmonieën en energie tot het hoogste niveau te tillen, zodat jij kunt genieten van de hits zoals je ze kent van de iconische albums. Mother Mercury is geen doordeweekse coverband die toevallig wat Queen hits on the side speelt. Deze tributeband zet een liveshow neer waar je U tegen zegt!

JPOP NONSTOP
Op de 25e verjaardag van Julianapop, in 2018, werd de surprise DJ set van DJ Jordy en Danny Janssen enthousiast ontvangen door de feestvierende bezoekers. In navolging op het jubileumjaar draaide DJ Jordy ook in 2019 een toffe set als De Feest DJ in samenwerking met MC Matsoe (Mats Jorissen). Dit duo vormt, exclusief voor Julianapop, JPOP NONSTOP en staat ook in 2022 weer garant voor een uur dansjes, sjansjes, confetti en bovendien veel gekkigheid. Na twee jaar geen J’pop kunnen onze bezoekers een JPOP NONSTOP 2.0 verwachten: nog vetter, nog dikker, nóg meer feest! Kan dat? Yes!

Programma & voorverkoop
Met reeds bekend gemaakte namen Maan en Sjaak spreekt het evenement weer een gevarieerd publiek aan: Julianapop is bij uitstek het festival dat zich richt op een breed publiek met veel verschillende genres. Kaartjes koop je uitsluitend online via www.julianapop.nl/tickets, zolang de voorraad strekt. Houd de Facebook pagina in de gaten voor de allerlaatste smeuïge updates!