SCHAGEN - Nico de Haan is bovenal bekend als vogelkenner en vogelbeschermer en geeft in zijn lezing raad: ’Hoe maakt u van uw tuin of balkon een vogelparadijs?’

De Haan heeft meegewerkt aan veel natuurprogramma's op radio en tv. Vooral bekend zijn het radioprogramma "Vroege vogels", en tv programma’s als "Vogels kijken" en "De Baardmannetjes"

Ook heeft hij een aantal boeken over vogels geschreven en ontving hij een gouden plaat voor zijn vogelzangcursus-cd. Momenteel geeft Nico nog lezingen In 2004 heeft hij een eigen bedrijf "Vogelkijkcentrum Nederland" opgericht. Hieruit biedt hij cursussen aan en verzorgt diverse excursies.

In deze lezing, geschikt voor jong en oud, geeft Nico de Haan tal van tips en ideeën om van elke tuin of balkon een prachtig vogelparadijs te maken. Niet alleen komen hierbij praktische vragen aanbod maar ook het belang van een groene tuin. En dat niet enkel voor vogels.

In de pauze is er de mogelijkheid om het boekje "Hoe maakt u van uw tuin of balkon een vogelparadijs" door Nico de Haan, gesigneerd en wel, aan te schaffen (prijs € 5,00).


Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop www.scagondeluxe.nl

Tickets alleen geldig met coronatoegangsbewijs

Datum: dinsdag 22 februari 2022
Aanvang: 14.30 uur
Entree: € 5,00