SINT MAARTENZEE - Vier de langste dag met eten, muziek & mooie mensen
Zaterdag 22 juni is Land van Fluwel het podium voor een nieuw festival vol muziek, theater en heerlijk eten! Maar liefst 3 uiteenlopende muzikale acts en de inmiddels bekende theatergroep Lava verrassen op 1 van de langste avonden van het jaar op het avonturenparadijs in Sint Maartenszee.


Uiteenlopende muziek
Muziek verbroedert en tovert vaak een lach op het gezicht. Op de eerste editie van het MidzomerTuinFeest betreden uiteenlopende artiesten het intieme podium.
Swingende klanken worden verzorgd door Soulzanger John Smith, die staat voor 100% soul en blues en is misschien wel de grootste -unknown- soullegende van Nederland. Als oude rot stond hij zowel in binnen- als buitenland op gerenommeerde podia maar nooit eerder op Land van fluwel.

Uit een heel ander vaatje tappen Herman & Jop, een akoestisch gitaarduo uit de omgeving Alkmaar. Deze twee rasmuzikanten trakteren je op de hits die je al te lang niet meer hoorde, laten je meezingen op een lied waarvan je niet wist dat je het kende en toveren een glimlach op je gezicht vanwege onbedoelde joligheid.


Theater in de tuin
Terug op Land van Fluwel is Niels van der Gulik die samen met Joost Botman al jaren volle zalen trekt met hun Simon & Garfunkel voorstelling. Vorig jaar stonden speelden ze de uitverkochte voorstelling op Land van Fluwel. Ditmaal komt Niels solo en brengt met 3 topmuzikanten de mooiste liedjes van Ramses Shaffy. Daarbij vertelt hij verhalen over de barre avonturen die Shaffy en Niels samen beleefden.

Ook de dames van Theatergroep Lava zijn aanwezig om de langste dag te vieren met een korte lokatietheatervoorstelling ‘Ladies in Waiting’. Geen relaas over de tulp of viswijven maar een hilarische 25 minuten ‘wachten’. Nog even geduld alsjeblieft. We komen zo bij je!


Bourgondische happen
Bij aankomst en de gehele avond zullen er op het terrein diverse heerlijke bourgondisch happen verkrijgbaar zijn om de inwendige mens te versterken.

Het MidzomerTuinFeest start zaterdag 22 juni om 17.30 en belooft een heerlijke muzikale en theatrale happening te worden voor jong en oud.
Kaarten a 15 euro zijn verkrijgbaar via www.landvanfluwel.nl.