HEERHUGOWAARD - Aanstaande zaterdag 17 november wordt het groot feest met "TRIPLE XXL" in Dancing-Partycentrum Marlene op de Middenweg 207 in Heerhugowaard. Het wordt de 10e keer, een lustrum, dat groots wordt gevierd met Tino Martin, Peter Beense en Robbert van der Steenhoven.

Triple X staat voor: feest, gezelligheid, meezingen, Amsterdams tintje, dansen en een volle bak in Marlene. De kaartverkoop gaat als een speer en men gaat voor een uitverkochte zaal. De driehonderd Earlybirds Tickets zijn al weken uitverkocht. Dus wees er snel bij en koop een kaartje voor €20,00,- bij Cafe Marlene (zonder fee) of via www.dancingmarlene.nl (met fee). Pak je voordeel want aan de deur is het zaterdag €25,00,- euro (als het nog niet is uitverkocht).

Alles wat Tino Martin aanraakt verandert in goud, een uitverkocht HMH, Ziggo Dome, Carré, theaters en volgend jaar in het Olympisch stadion.Peter Beense is het feestkanon van Nederland en de meest geboekte zanger in Marlene die niet mag ontbreken tijdens deze 10e editie. Robbert van der Steenhoven , de topper uit Heerhugowaard, (Mr Triple X) staat voor 100% feestgarantie en verzorgd het voor- en naprogramma.

Kijk hier voor meer info.