SCHAGEN - Laat je niet kisten! Op weg naar een voltooid leven, of nog toekomstplannen? Hoe verhoud je je als oudere in een snel veranderende wereld. De mannen van theatergroep Septimbre laten zien dat er nog volop muziek zit in het leven. Ook als je ouder wordt!


Al vele malen eerder trad de zevenkoppige mannengroep, van overwegend gevorderde leeftijd, met veel succes aan met deze succesvolle ’muzikale en cabareteske theatershow’. Nu brengen zij de show ’Laat je niet kisten’ voor de allerlaatste keer, in ons theater. In deze schitterende show, worden veel actuele thema’s belicht. Vol van vermakelijke accenten en bovenal veel prachtige muziek.

Want hoe reageer je op de reclames in je mailbox via uitvaartverzekeringen, die je er fijntjes aan herinneren, dat je einde in zicht komt? Zijn ouderen alleen maar een kostenpost of toch een onmisbare schakel in onze maatschappij? Op weg naar een voltooid leven, of nog toekomstplannen? Geïnspireerd door de bestseller van Hendrik Groen is het advies van Septimbre: laat je niet kisten! Zolang er leven is, is er hoop en alle reden om er nog zoveel mogelijk van te maken!

www.facebook.com/theatergroep.septimbre.