SCHAGEN - Na een lange periode van thuiszitten, improviseren, wel of niet repeteren, met tweeën of met vieren en dan weer thuis enkel tekst repeteren, is theatergroep Kortsluiting 2.0, onder bezielende leiding van regisseur, tekstschrijfster en duizendpoot Gerda Klievink, geslaagd een prachtig nieuw theaterstuk te presenteren.

’Kijk ze kijken’ speelt in een wereld waarin de personages hun weg zoeken in een toekomst waarin alles van wieg tot graf is geregeld.

Een buitenman heeft zich al afgezonderd en dicht hij zichzelf geen enkele rol meer toe. Maar dan haakt een mysterieus meisje bij hem aan. Wie is zij? Waarom is zij er?

Emma reageert op een advertentie waarin een fotograaf op zoek is naar iemand die hij fotografisch kan stalken, als onderdeel van een kunstproject! Wat drijft haar? En wat doet de komst van de flamboyante Louise in haar leven?

Thomas is een verlegen en wat angstige fotograaf. Vader Max geeft hem continue het gevoel de mindere te zijn. Hij grijpt zijn kans als de machthebbers zijn fotografisch project als een prima aanvulling zien op hun doelen. Ten koste van wat past hij zich aan? Zijn ze slachtoffer? ,,Van wie anders dan van u heb ik die macht gekregen”.

www.tgkortsluiting.com

Data: zaterdag 22 januari, zondag 23 januari 2022
Aanvang zaterdag en zondag: 14.30 uur
Entree: € 15,00