SCHAGEN - KoorBisNis niks mis mee! Dit laten de enthousiaste koorleden dan ook graag horen in een concert met een wel zeer gevarieerd programma. Hierin zullen dan ook de allermooiste nummers uit hun repertoire klinken.

Vijf jaar geleden is zangpedagoge Gaby de Goede in het diepe gesprongen door het kort daar voor opgerichte KoorBisNis te gaan dirigeren. En inmiddels mag wel worden gesteld: dit heeft zeer goed uitgepakt!

Ruim 50 zangeressen en zangers brengen, samen met het combo, een zeer divers repertoire ten gehore. Zo vormen ’Hallelujah’ van Händel, ’Somebody to love’ van Queen, ’Fix You’ van Coldplay en ’Sacris Solemnis’ van Beethoven een kleine greep uit het inmiddels zeer brede repertoire.

KoorBisNis repeteert elke week en zingt één keer in de maand tijdens een viering in de Sint Janskerk in Breezand. Maar op deze avond laat het Breezandse koor zich, in dit concert, graag horen aan het publiek in Schagen!

www.facebook.com/koorbisnis/

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling. Tijdens kassaopenstellingen kunnen ook, tegen contante betaling, entreekaarten worden aangeschaft voor nog komende voorstellingen.