SCHAGEN - De Ronde Tafel Schagen organiseert ook dit jaar Koningsnacht Schagen, een waanzinnig gezellige avond in Wonder’s met onder andere DJ Jordy en Peter Meijer. Zoals elk jaar zal het ook nu weer een onvergetelijk feest worden, waarvan de opbrengst ook nog eens naar diverse goede doelen gaat. De heren van de Ronde Tafel zullen dan ook zelf de handen uit de mouwen steken in de bediening.

ONVERGETELIJK
Vanaf 18.30 uur kun je in Wonder’s genieten van een verrassend 5-gangen walking dinner. Terwijl jij gezellig staat met je vrienden, oude bekenden of zakelijke relaties, worden de lekkerste gerechtjes geserveerd. Om 21.00 uur barst het feest echt los. Zing mee met Peter Meijer en laat je dansmoves ziet op de lekkerste hits van DJ Jordy! Als dat geen onvergetelijke avond wordt…

GOEDE DOELEN
Door het organiseren van deze avond combineren de heren van de Ronde Tafel het nuttige met het aangename. Want je zult niet alleen een topavond hebben met lekker eten, drinken en gezelligheid met veel bekenden uit Schagen en omgeving. Je draagt ook meteen je steentje bij aan diverse goede doelen, zoals de Muziektuin, de Westfriese Folklore, KiBo Schagen, Hospice Schagen, Museumboerderij Tantje Jaantje Callantsoog en Muziekvereninging Wieringerwaard.

TICKETS
Kom jij ook Koningsnacht naar Wonder’s? Tickets zijn online verkrijgbaar en bij Wonder’s Schagen, Jan Rozing Mannenmode en Van der Veen Noten. Entree voor het feest is 10 euro en het walking dinner + feest is 45 euro.

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met de heren van De Ronde Tafel Schagen of met Roy van der Weel van Wonder’s Schagen.