SCHAGEN - Komende zondag is er weer een gevarieerd programma in de Muziektuin Schagen met vanaf 12.00 uur singer/songwriter Jimmy Bakker gevolgd door de Heffe Breek Bent.

Jimmy Bakker (1980) is een gepassioneerde Nederlandse singer-songwriter. Zijn stem doet denken aan Bob Dylan in diens jongere jaren en in zijn songs dwalen de geesten van grootheden als Neil Young, Bruce Springsteen en Steve Earle. Jimmy’s goed ontvangen zevende album ’Bridges to the heart’ zag het licht in januari 2017. Opnames voor de volgende plaat zijn in volle gang en de nieuwe songs zullen met akoestische gitaar, zang en mondharmonica in de muziektuin klinken.

De Heffe Breek bent is opgericht in 1993 en is sindsdien in wisselende samenstellingen een graag geziene gast op feesten en partijen.Sinds dit jaar zijn ze begonnen met een nieuwe zangeres en een nieuwe gitarist waardoor het repertoire natuurlijk ook veranderd is. Nummers van Amy Winehouse en Amy MacDonald worden afgewisseld met Neil Young en Creedence Clearwater Revival.De band bestaat uit: Huub Tiebie (accordeon en toetsen), René Mulder (leadguitar), Frans van Straaten (basgitaar), Maureen Stam (zang), Zoran Jurisic (slaggitaar) en Kees Buter (drums)

Kijk hier voor meer info.