SCHAGEN - Aankomende zondag zijn er weer nieuwe optredens in de muziektuin, met deze keer een Amsterdamse zanger en een echte TexMex band met een vleugje Toilet Thea's.

Peter Ruzette
Peter is een geboren en getogen Amsterdammer. De muzikaliteit zat er al vroeg in, hij liep altijd al te fluiten en te zingen. Peter komt uit een muzikale familie. Hij heeft vele jaren zangervaring opgedaan in coverbands, bedrijfsbands, duo’s of als solo-artiest. Ook heeft hij meegedaan aan diverse talentenjachten. Peter is de vaste huiszanger van Café De Twee Zwaantjes op de Prinsengracht in Amsterdam.

Toilet Thea's

De muziektuin van Schagen heeft 4 jaar gezocht naar een toilet locatie. In het 5de jaar heeft de Blokhut (pand wat ernaast zit) hun deuren opengesteld voor de bezoekers van de muziektuin. Ria Bakker kwam op het idee om iets ludieks te doen en waarvan de ”zingende Toilet Thea’s” het gevolg zijn en waardoor het bezoek aan het Toilet een feestje is. En met succes!

Vlacor Band
Vlacor is een band met bandleden die allen uit de gemeente Schagen komen en waarvan de roots in Warmenhuizen en Tuitjenhorn liggen. De muziek die wordt gespeeld is TexMex, Country en jaren 60-70 muziek. Met veel plezier proberen de bandleden een origineel en gezellig optreden te verzorgen, met zowel dans- als luistermuziek. Geniet van het mooie accordeonspel van onze toetsenvirtuoos Jeffrey Bindinga uit Schagen, de mooie harmonie zangpartijen van de neven Emil van Baar en Koos Kruijer, het enthousiaste drummen van oude barkeeper Henk de boer en het functionele en dragende baswerk van André Dekker.