SCHAGEN - Op zondag 27 mei organiseert Kinepolis weer een Kleuterbios in Cinemagnus Schagen: Disney Junior Party! Tijdens deze editie zie je een aflevering van Mickey and the Roadster Racers, een aflevering van PJ Masks: Pyjamahelden en een exclusieve aflevering van Vampirina. Tussendoor treedt Mickey Mouse aan als interactieve host: vanaf het doek vermaakt hij de kinderen in de zaal.

Elk kwartaal bij Kinepolis: een speciale Kleuterbios met je favoriete Disney Junior vriendjes! Zing en dans mee met de leukste afleveringen van Disney Junior, waaronder minstens 1 gloednieuwe, nooit eerder uitgezonden aflevering. Vanaf het grote bioscoopscherm praat Mickey Mouse de boel aan elkaar, er worden kleurplaten uitgedeeld, en aan het einde van het event krijgen alle kinderen een leuke goodie én een filmdiploma. Een onvergetelijke bioscoopervaring voor de allerjongste filmhelden.

Disney Junior Party is een interactieve bioscoopbeleving: alle kinderen worden aangespoord om mee te zingen en te dansen. Twee uur lang stilzitten is dus niet de bedoeling! Speciaal voor de Kleuterbios wordt tijdens de voorstelling het geluid in de zaal iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan.

De inloop is vanaf 10.00 uur en de film start om 10.30 uur. Kaarten voor deze voorstelling kosten €8,00 per persoon exclusief eventuele toeslagen.