SCHAGEN - Zondag 9 juli 2017 organiseren we, vanaf 11:00 uur, op en rond de Markt in het altijd gezellige centrum van Schagen de 13e editie van Keverdag Noord-Holland!

Een leuke dag uit voor het hele gezin! Met ruim 450 luchtgekoelde Volkswagens, een (autogerelateerde) markt, gezellige terrasjes en spetterende muziek op het podium bij de kerk. Deelname en toegang is gratis, inschrijven is niet nodig!

Voor de allerjongste Kevertalenten ontbreekt de kindertent ook dit jaar weer niet. Met onder andere een springkussen, schmink en natuurlijk onze bekende krijtkever… Vanwege het grote succes van de afgelopen 9 jaar gaan we de ‘Bus parking only’ (alle luchtgekoelde Volkswagen bussen weer bij elkaar op de parkeerplaats) ook komend jaar weer toepassen.

Show & Shine
Tot slot zijn er ook weer mooie prijzen te winnen in diverse categorieën met de Show & Shine. Wordt jouw luchtgekoelde Volkswagen een Best of Show?

Onderdelenmarkt
Ook op onze onderdelenmarkt staan? Stuur dan een e-mail met uw naam, adres, telefoonnummer en met welke handelswaar u wilt komen naar onze marktmeester (marktmeester@keverdagnoordholland.nl). Een grondplaats kost € 15,00 en een marktkraam € 30,00.

Hou keverdagnoordholland.nl in de gaten of volg ons via Facebook.com/keverdag voor het laatste nieuws. Tot ziens op zondag 9 juli 2017 in het centrum van Schagen!