JULIANADORP - Julianapop Van Tegenwoordig. De hint op Facebook werd door menig fanatiekeling al ontcijferd: De Jeugd van Tegenwoordig komt inderdaad Julianadorp onveilig maken op zaterdag 15 juni 2019! Zoals de organisatie eerder bekend maakte zal Julianapop vanaf nu plaatsvinden op de zaterdag vóór Vaderdag, net zoals het festival ooit begon in 1994.

Dit jaar stond in het teken van feest! Julianapop vierde haar 25e verjaardag met een extra feestelijke line-up en het feestje ging zelfs een uur langer door! Om het succesvolle jaar op feestelijke wijze af te sluiten heeft de organisatie besloten alvast een tipje van de 2019-line-up-sluier te geven. Een vervroegd kerstcadeautje!

Uitverkochte Melkweg
Faberyayo, Vieze Fur, Willie Wartaal en vaste producer Bas Bron stonden afgelopen november nog vijf keer in een uitverkochte Melkweg om hun nieuwe album ‘Anders (Different)’ te promoten. Het feit dat de heren binnen no-time vijf shows uitverkopen geeft wel aan wat een hiphopmeesters dit zijn. Sinds 2005 timmeren ze aan de weg en zijn ze niet meer weg te denken uit Neerlands hitlijsten. Uiteraard zijn ze ook graag geziene gasten op festivals en stonden ze op grote namen als Pinkpop, Lowlands en Rock Werchter. Voeg Julianapop maar toe aan dit rijtje!

Watskeburt?!
Naast nummers van hun nieuwe album, komen de welbekende monsterhits natuurlijk ook voorbij. Smeer je keel maar alvast met ’n biertje en wees geen sjembek dat zeurt want Watskeburt?!, Hollereer, Sterrenstof, Shenkie, Buma In M’n Zak, Get Spanish en Wopwopwop zing je natuurlijk zonder moeite mee. Ook als je niks met Nederlandse rap hebt, kun je minstens één nummer van de Jeugd meezingen. Wedden?

Start online voorverkoop
Voor hen die deze knaller van een act zeker niet willen missen: de eerste kaartjes scoor je online vanaf 1 februari 2019! Er is online een beperkte oplage beschikbaar. Fysieke kaartjes zullen op een later moment verkrijgbaar zijn bij een klein aantal voorverkoopadressen. Houd de website en Facebookpagina in de gaten!