JULIANADORP – Dit weekend trapte Koegraspop het ‘evenementen-seizoen’ in ons eigen Julianadorp af op het terrein aan de Akkerbouwstraat. De organsiatie van Julianapop vertrouwde de collega's van Koegraspop dan ook een nieuwe naam van de line-up van 2018 toe.

Tijdens de bingo op zaterdag en het katknuppelen op zondag waren er al kaarten te winnen voor Julianapop op 16 juni aanstaande. Op zondagmiddag vindt de Verenigingsbattle plaats tussen o.a. JHC, JVC, Kunstzin en Present. Aansluitend hierop onthult de organisatie de 4e naam van de lineup, namelijk...

Nielson en band

Deze jonge zanger timmert al een paar jaar aan de weg na zijn deelname aan Vara/BNN/3fFM-talentenjacht De beste singer-songwriter van Nederland in 2012. Hij won niet, maar scoorde vervolgens wel een dikke hit met eigen nummer Beauty & the brains. Daarna volgden meer succesvolle singles als Sexy als ik dans, Koningslied, Glimp van de duivel (met Ali B).

De platen Beauty & The Brains en Hoe (samenwerking met Miss Montreal), die allebei drie keer platina behaalden, en de succesvolle samenwerking met Bløf op de film-soundtrack Mannenharten wisten hoog te klimmen in de hitlijsten. Met dit succes is Nielson een graaggeziene artiest op alle grote festivals van Nederland. Dit jaar staat hij voor het eerst op Julianapop!

Kaartverkoop

Kaartjes zijn nu al online te koop via www.julianapop.nl/tickets. De kaartverkoop in de winkels start op 5 mei, en op de Springfair van 22 april zijn er ook een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar.

Houd www.julianapop.nl en de Facebookpagina in de gaten!