SCHAGEN - Joost: ,,Ik neem mijn publiek mee in een reis door mijn leven. Ik bespreek de live events en doorbreek de taboes uit het leven”

Na uitstel door de Corona gaat mijn show ’Joost’ nu toch door!

Het klinkt misschien wat narcistisch om deze show naar mijzelf te vernoemen. Ik kon daar niet omheen De mensen in de zaal maken namelijk kennis met mij: ’Joost’. Ik neem mijn publiek mee op een reis die mij heeft gevormd en waar mogelijk iedereen zich in zal herkennen.

Sedert vier jaar woon ik in een Noord-Hollands dorpje met al zijn rituelen en dorpse culturen. Ik vertel hoe ik deze rituelen en de opzichzelfstaande dorps cultuur beleef. Ik vergroot dit, waardoor het een humoristisch karakter krijgt. Ook vertel ik over hoe ik ’volwassen’ ben geworden. Daarbij snijd ik ook maatschappelijke thema’s aan. Ik heb namelijk speciaal onderwijs mogen volgen. Dat hiernaar negatief wordt gekeken, vergroot ik uit en kom, samen met mijn publiek, tot de conclusie dat het een eer is om op zo'n school gezeten te hebben. Ook vertel ik hoe het is om vader te worden. Maar dat die ’roze’ wolk zowel door vaders als moeders niet altijd wordt ervaren. Hiermee doorbreek ik een taboe!

Regie: Lars van de Brugge

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop www.scagondeluxe.nl of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling.

Datum zondag 8 november 2020
Aanvang: 1e optreden: 16:00 uur
2e optreden: 20:15 uur
Entree: € 12,50