SCHAGEN - Na een uitverkochte show met het duo Ransijn en Vet in september 2018 komt kleinkunstenaar Twan Vet nu solo met zijn eerste solovoorstelling ’Hiaat' naar het Scagon Theater.

De eerste keer met zijn eigen, avond vullende programma solo in het theater! Met liedjes en verhalen vertelt Vet over wie hij eigenlijk is en wat hij doet. Een verhalende voorstelling waarin hij, met het publiek, op zoek gaat naar zichzelf en met zijn gehoor deelt wat er tot nu toe in zijn eigen leven heeft plaatsgevonden. Zoals onder meer verloren vrienden en, onbereikbare jeugdliefdes. Met liedjes van zijn voorbeelden als Frans Halsema en Boudewijn de Groot. Maar ook vertelt hij over met grote dromen en het geluk. Van alles zal het publiek tegen komen in deze voorstelling.

‘Hiaat’ is een avond vol eigen liedjes, hier en daar een cover, verhalen en gedichten! Kortom: Twan Vet op z’n eerlijkst!

www.facebook.com/twan.vet

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling. Tijdens kassaopenstellingen kunnen ook, tegen contante betaling, entreekaarten worden aangeschaft voor nog komende voorstellingen.