SCHAGEN - Een uitdaging! Want, speciaal voor Schagen speelt ’performer’, theatermaker en muzikaal kleinkunstenaar Luuk Ransijn (19) een ’solo dubbel programma’.

Vóór de pauze speelt Ransijn zijn nieuwe solovoorstelling waarmee hij dit seizoen in diverse theaters en op festivals in Nederland zal zijn te zien en te horen.In een pure en persoonlijke voorstelling toont Luuk zijn publiek zijn onzekerheden en de vele, voor hem, ongemakkelijke situaties. Hoe verhoudt hij zich daarbij tot zijn omgeving? Schaamt hij zich voor wie hij is? Aan de hand van eigen ervaringen vertelt de jonge ’performer’ over zichzelf en de wereld om hem heen. Zijn liedjes raken daarbij soms wel een cynische kant, al is er beslist geen gebrek aan een vleugje melancholie.

In het tweede programmadeel gaat het bij de Alkmaarse kleinkunstenaar over een andere boeg. Wat hij daarin zal presenteren, kan hij nog niet weten! Maar wel dat hij zijn gehoor graag betrekt bij zijn nieuwe materiaal. En uitproberen kan geen kwaad!

www.luukransijn.nl

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling.
Tijdens kassaopenstellingen kunnen ook, tegens contante betaling, entreekaarten worden aangeschaft voor nog komende voorstellingen.