SCHAGEN - Jonge artiesten bundelen kwaliteiten

Zanger/entertainer Twan Vet en de talentvolle singer-songwriter Luuk Ransijn ontmoetten elkaar tijdens een eerste auditieronde op de Amsterdamse Theater & Kleinkunst Academie. Reeds bij deze eerste ontmoeting tussen de twee bleek hun beider passie voor kleinkunstliedjes en muziek. Een week later zaten ze al samen in een repetitieruimte tervoorbereiding van hun eerste gezamenlijke show ’En Nu Wij!’, waarvoor de theaters al waren besproken!

Vol trots en enthousiasme startten zij in het begin van theaterseizoen 2018-2019 met dit programma hun tour langs zaaltjes, theaters en festivals in onder andere Amersfoort, Alkmaar en Amsterdam.

In hun theaterprogramma ’En Nu Wij!’ brengen zij een ode aan het Nederlandstalige lied. Ze spelen hierin het beste werk uit hun eigen repertoires, afgewisseld met covers van onder anderen Boudewijn de Groot, Maarten van Roozendaal en Acda & de Munnik.

Datum: zaterdag 29 september 2018
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 7,50

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling. Tijdens kassaopenstellingen kunnen ook, tegens contante betaling, entreekaarten worden aangeschaft voor nog komende voorstellingen.