SCHAGEN - Een voorstelling voor de jeugd op het kruispunt van dans, poppenspel en multi media. De poppen van DudaPaiva zijn wonderlijke wezens. Ze hebben gekke koppen, vleugels en staarten. Maar ze hebben ook armen en benen: zijn het nou dieren of mensen? En zijn ze nou gemeen, of juist heel lief?

Deze wezens van water, lucht, aarde en vuur delen hun verhalen met het publiek en gaan soms ook met hen in gesprek. Een enkele keer vragen de monsters zelfs om assistentie van de kinderen in het publiek. Maar…. Pas dan goed op! Gelukkig heeft Narcissus de monsters onder controle. Hij laat zien wat zij allemaal kunnen: een koprol, dansen, zingen en zelfs vliegen. Maar monsters houden niet van kunstjes. Daarom komen ze in opstand.

Eén ding is zeker: niets is wat het lijkt in deze voorstelling vol slapstick. Want wie is nu écht het beest?

Duda Paiva Company maakt beeldende dans voorstellingen De jeugdvoorstellingen van dit theatergezelschap zijn een cross-over van dans en poppenspel voor iedereen vanaf zes jaar. De wereld die kinderen kennen uit stripboeken, videogames en tekenfilms staat ineens op het podium! En omdat deze wereld zo dichtbij komt, wordt het bijna griezelig echt.

www.dudapaiva.com

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling. Tijdens kassaopenstellingen kunnen ook, tegen contante betaling, entreekaarten worden aangeschaft voor nog komende voorstellingen.