SCHAGEN - De verhalen van 1001 Nacht! Jeugdcircus Acrobatico brengt ze tot leven in een theatervoorstelling vol acrobatiek en ander spektakel met mooie muziek en prachtige kostuums.

Elke avond voor het slapengaan wil de prins een verhaaltje horen. Als zijn moeder hem voorleest, kan hij heerlijk wegdromen. Over blauwe kabouters op grote ballen, piraten op rare fietsen, of sierlijke hoepeldanseressen. Maar zijn moeder heeft er zo langzamerhand geen zin meer in….. Wat nu…..?

Een jeugdcircus is al heel bijzonder! En Acrobatico is wel een heel bijzonder jeugdcircus! Met elkaar circus maken betekent niet alleen maar kunstjes leren. Het gaat ook om samenwerken, op elkaar vertrouwen, creatief zijn, blijven oefenen tot je iets kunt en daar terecht heel trots op zijn. Maar samen circus maken betekent vooral: veel plezier!

En dit plezier zie je ook terug in de optredens van Acrobatico. Het enthousiasme en de passie van de ervaren circusartiesten zorgen voor indrukwekkende acts. De tomeloze inzet van de jongere artiesten is vertederend.

Datum: zaterdag 13 mei 2023
Aanvang: 15.00 uur
Entree: jeugd tot 16 jaar € 10,00 16 jaar en ouder € 15,00
Datum: zaterdag 13 mei 2023
Aanvang: 15.00 uur
Entree: jeugd tot 16 jaar € 10,00 16 jaar en ouder € 15,00