SCHAGEN - ’Hét Moederdagconcert’ is een intieme muzikale productie, waarvan zeker niet enkel de moeders kunnen genieten. Uitgangspunt voor de voorstelling is een stijlvolle muzikale theaterproductie met de beste vocalisten uit de regio. Het geheel vraagt om een intieme, theatrale setting waarin mooie, veelal herkenbare nummers goed tot hun recht komen.

Uiteraard vormt ’De Moeder’ het centrale thema van dit concert, waarin het publiek wordt meegevoerd in een muzikaal verhaal van een meisje in haar ontwikkelingen tot moeder.

Kortom een unieke theaterconcert-voorstelling voor iedere liefhebber van fijne koormuziek en een fijne invulling van Moederdag-weekend 2017.
Naast de alom bekende ’Schagense’ zangeressen Isabelle Braaf en Manon Heddes zal medewerking worden verleend door gerenommeerde vocalisten als Anouk Geertsma, Trio Maartje Keijzer, Arwin Kluft, Antoine Huiberts en Lois van Vilsteren.

Voor muzikale ondersteuning wordt zorg gedragen door een zeskoppige formatie.
www.hetmoederdagconcert.nl

Muzikale leiding: Arwin Kluft
Artistieke leiding: Jaap Kluft

Datum: zaterdag 13 mei 2017
Aanvang 20:15 uur
Entree: € 12,50

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling. Tijdens kassaopenstellingen kunnen ook, tegens contante betaling, entreekaarten worden aangeschaft voor nog komende voorstellingen.