SCHAGEN - Toneelvereniging Nieuw Den Helder garandeert met dit dolkomisch blijspel van de Nederlandse auteur C.J. Slijkoord, een avond volop toneelplezier. Zo’n avond, waarop zo velen wachten. Niets moeilijk doen of ergens over piekeren. Neen! Heerlijk ontspannen lachen en genieten. 

Wat de titel al doet vermoeden, neemt Jan het niet zo nauw met de moraal. Hij vindt het heel gewoon door zijn vrouw in de watten te worden gelegd. Als zijn kinderen en vooral zijn inwonende schoonmoeder daar commentaar op leveren, verwijt hij ze geen begrip hebben van wat ’ware liefde’ betekent. Aanvaringen tussen hem en zijn schoonmoeder zijn zeer talrijk, maar zeker ook uiterst komisch. En, hopelijk voor u als toeschouwer, niet herkenbaar. Kortom een beetje ’Schone Schijn’ met een ’sausje van Flodder’, maar dan op z’n ’Nieuw Den Helders’.

Vormgeving en regie: Jos de Kock.

Toneelvereniging Nieuw Den Helder is inmiddels jaarlijks vaste gast in het Scagon Theater. Want leden van de cast Martin Wierstra, Jos de Kock , Marjolein Boeije, Ellen Buur en in iets mindere mate, Jason van der Hulst, Serena van Esdonk en Anneke van Sundert hebben er al vele voetstappen liggen

Datum:

zaterdag 28 januari 2017
Aanvang: 20.15 uur
Entree: € 12,50