SCHAGEN - Harry Piekema neemt u in ’Adam & de Poort’ opgewekt mee naar de grens van het begrijpen, wonderschone taal en een nieuw inzicht.

Het verhaal ’De Poortwachter’ van Kafka en het verhalende gedicht ’In den Beginne’ van Bertus Aafjes smelten samen in de lyrische vertelling ’Adam & de Poort’.Over het pijnlijke parket van de mens en de onvermijdelijke onhandigheid waarmee we daarmee omgaan.

,,Hij had alles benoemd bij naam, en het was goed. Maar er was één ding duister. Dat wat het lichtst had moeten zijn was geheel en al verborgen. Hij haakte en hunkerde wanhopig naar dat Woord. En toen kwam zij”.

Delen van het gedicht, prachtige taal, en het archetypische sprookje van Kafka. Met zijn nuchtere en komische inslag neemt Harry Piekema als verteller u opgewekt mee naar de grens van het begrijpen, wonderschone taal en een nieuw inzicht. Piekema, theatermaker en acteur, werd bekend bij het grote publiek door zijn rol in de reclamespotjes van Albert Heijn, die hem een grote schare fans opleverde.

Datum: zondag 7 april 2024
Aanvang: 15.00 uur
Entree: € 15,00
Jongeren t/m 18 jaar € 7,50