SCHAGEN - In samenwerking met Wat bezielt Schagen en artiesten adviesbureau Puuree brengt Funda Müjde haar nieuwe programma ’Funda Draait Door’ in het Scagon Theater.

’Funda Draait Door’ is een ontroerend, inspirerend en hilarisch cabaretprogramma dat al velen positief heeft verrast en daarenboven een blijvende indruk achter gelaten!

Funda Müjde staat bekend als veelzijdige cabaretière, presentatrice en actrice. Als cabaretière is zij alert, spontaan, eigenzinnig en actueel. Als actrice speelde zij in speelfilms en tv-series zoals GTST, Medisch Centrum West, Zeg ’ns AAA en Vrouwenvleugel.

In 2007 overleefde Funda Müjde een ernstig ongeluk waardoor ze in een rolstoel belandde. Ze besloot haar beperking met enorme levenskracht te lijf te gaan en fietste in 88 dagen op een handbike naar Turkije. In haar nieuwe theatervoorstelling ’Funda Draait Door’ vertelt Funda over dé reis van haar leven. In een herkenbare voorstelling, vol zelfspot en humor die de diepte ingaat. Geen enkel onderwerp wordt hierin geschuwd! Aangenaam confronterend, zeer direct, maar steeds behapbaar. Een ware must voor iedere cabaret liefhebber!

www.fundam.nl

Datum: zaterdag 15 april 2017
Aanvang: 20.15 uur
Entree: € 15,00
Waar: Scagon Theater te Schagen

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling.
Tijdens kassaopenstellingen kunnen ook, tegens contante betaling, entreekaarten worden aangeschaft voor nog komende voorstellingen.